RSS Facebook Twitter Mail

La bústia

La bústia té 30 anys d'antiguitat però es conserva prou bé, és d'alumini i té unes mides aproximades de 30 x 12 x 25 centímetres (Amplada, alçada, fondària) en aquesta bústia per a fer-vos una idea hi cap perfectament una revista o un diari plegat per la meitat, fins i tot l'escletxa per on es dipositen els Papers és prou ample per a que hi passi el 65% de la meva mà, o el que és una mica més tècnic i fàcil de comparar: Dos exemplars del catàleg d'IKEA.

Disposa del frontal de vidre per a poder veure amb facilitat si es troba plena o no i evidentment, un pany per a que la gent no em pugui robar la meva estimada publicitat!

És evident que el volum de publicitat serà diferent a cada bústia, depenent de la seva localització, però clar, no puc ampliar l'experiment a diferents indrets de Catalunya, ja que l'habitatge té el preu que té, i aquesta pàgina web no em dóna cap benefici com per poder fer front a la despesa, per tant de moment he decidit fer-ho només a la bústia de casa meva.

La bústia es troba al Poble de Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, és un poble de 16.200 habitants, amb una situació excepcional ja que l'àmbit d'afectació "publicitari" és molt gran. El poble es troba a 15 minuts del centre de Barcelona si fas el viatge un diumenge a les 10:00 del matí o a una hora i mitja si el fas un dia entre setmana. A part tenim Sabadell, Terrassa i Granollers com a ciutats molt més properes que Barcelona i grans generadores de publicitat impresa! Sobretot Granollers, ja que, teòricament, és la ciutat on es troben els nostres serveis bàsics, com l'hospital, l'oficina de treball de la Generalitat, etc..

Per tant sabem que la localització del poble ja és susceptible de rebre un bon grapat de publicitat, però i el carrer? dins el mateix poble hi haurà carrers amb més o menys afluència de publicitat. així doncs detallem l'entorn del portal on tenim situada la bústia.

El portal es troba a tant sols 20 passes del Carrer principal del Poble. I té molts serveis a prop.

El quiosc més proper està a tant sols 25 metres.

La benzinera és a 30 metres (Darrera el quiosc, és clar.)

A Tants sols 100 metres tenim una pizzeria, un parc, una escola, un restaurant Xinés, una autoescola i un tot a cent.

A 300 metres tenim 3 supermercats (Caprabo, Condis i Dia), botigues varies d'electrodomèstics, roba, automòbils, Gimnàs, etc.

A 350 metres tenim alguns serveis bàsics del poble com el Centre d'atenció Primària CAP o dit d'una altra manera el Metge de capçalera, el pavelló municipal, la comissaria del Mossos d'esquadra i l'estació d'autobusos.

En definitiva tenim suficients serveis a la zona com per estar en la seva àrea d'afectació i tot i no ser el centre geogràfic del poble, si que és el centre neuràlgic o social.Logotip
Oriol Ferràndez Grau © 2009 - 2014
Pàgina web allotjada a Oriolet.net