RSS Facebook Twitter Mail

Últims articles

 
16 de novembre del 2012
Un canvi real en la política catalana
Per molts catalans escollir a qui han de donar el vot en les properes eleccions al parlament de Catalunya serà una elecció especialment complicada. Jo formo part d'un gran grup de persones que tenim molt clar que no votarem a un partit espanyol, perquè volem que Catalunya sigui governada pels propis catalans i això em facilita i molt la meva decisió.
Veure article i el comentari.
 
4 de març del 2012
Març negre d'anomymous
Durant tot el més Anonymous fa una crida de recolzament al boicot mundial contra la indústria d'entreteniment, és pretén crear una caiguda de beneficis en la indústria durant el primer trimestre d'any per tal de fer pressió en contra de les múltiples lleis que sorgeixen a diferents països i que permeten tancar pàgines web per el simple fet d'enllaçar a continguts que no han pagat els drets d'autor d'altres pàgines web.
Veure article
 
3 de febrer del 2012
Parlant d'abreviatures
Segur que soc la persona menys adequada per parlar de temes de llengua, jo faig més errades ortogràfiques que el traductor automàtic de google quan tradueix del Rus al català, però ja fa dies que el tema hem ronadava pel cap, sobretot quan per qüestions de feina he estat escrivint desenes d'abreviacions en adreces postals.
Veure article
Destacats
Resultats finals
Resultats finals
Petit resum amb els resultats finals del projecte Original de la bústia de paper

Logotip
Oriol Ferràndez Grau © 2009 - 2014
Pàgina web allotjada a Oriolet.net